top of page

Τέσσερις Δυνατότητες του Microsoft 365 που δεν γνωρίζατε (και είναι δωρεάν...)

  1. Δημιουργία Newsletter


Το Microsoft Sway είναι ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακών Newsletter. Το εύχρηστο περιβάλλον του επιτρέπει την ολοκληρωμένη παρουσίαση δυναμικού περιεχομένου με πολυμέσα, όπως εικόνες, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν ζωντανό περιεχόμενο όπως τροφοδοσίες κοινωνικών δικτύων και έρευνες για αλληλεπίδραση. Η ανταποκριτική σχεδίαση προσφέρει εύκολη προσβασιμότητα σε διάφορες συσκευές. Με διαδραστικά χαρακτηριστικά και ευκολία στην κοινοποίηση, το Sway υπόσχεται ελκυστικά Newsletter που θα ενθουσιάσουν τους αποδέκτες.


Δημιουργία Newsletter με το Microsoft Sway
Newsletter

2. Δημιουργία Intranet


Το SharePoint Online επιτρέπει τη δημιουργία ισχυρών εταιρικών portals, προωθώντας την απρόσκοπτη επικοινωνία και συνεργασία στις εταιρίες. Με διαχείριση εγγράφων, έλεγχο εκδόσεων και ασφαλείς ελέγχους πρόσβασης, εξασφαλίζει αποτελεσματική οργάνωση περιεχομένου. Η ενσωμάτωση του SharePoint με το Microsoft 365 επιτρέπει την πραγματική συνεργασία, επιτρέποντας στις ομάδες να συν-δημιουργούν έγγραφα και να μοιράζονται νέα και απόψεις σε πραγματικό χρόνο. Μέσω των δυνατοτήτων του, το SharePoint Online ενισχύει την αλληλεπίδραση, προωθώντας την ομαδική εργασία και την αποτελεσματική οργάνωση.



3. Εταιρικά νέα και εφαρμογές στο κινητό


Το Viva Connections ενσωματώνει ειδήσεις και εταιρικές εφαρμογές με εύχρηστο τρόπο στο Teams Mobile. Μέσω του εξατομικευμένου dashboard, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε εταιρικές ενημερώσεις, ανακοινώσεις και σημαντικά νέα, ενισχύοντας την συμμετοχή. Η εφαρμογή εξασφαλίζει γρήγορη πλοήγηση και άμεση πρόσβαση σε βασικούς εταιρικούς πόρους μέσα από το Teams Mobile. Το Viva Connections δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας που ενσωματώνει νέα της εταιρείας και απαραίτητες εφαρμογές, προάγοντας την αποτελεσματική συνεργασία στο οικείο περιβάλλον του Teams Mobile.



4. Διαχείριση Project


Το Microsoft Planner παρέχει δυνατότητες για αποτελεσματική διαχείριση έργων. Προσφέρει προσαρμοζόμενες καρτέλες για οργάνωση εργασιών, ανάθεση ρόλων και ορισμό προθεσμιών. Η συνεργασία γίνεται απρόσκοπτα με επισύναψη αρχείων και σχολίων. Οι γραφικές παραστάσεις προόδου βελτιώνουν την παρακολούθηση. Ενσωματώνεται εύκολα με άλλες εφαρμογές του Microsoft 365 για διαμοιρασμό δεδομένων και ενημερώσεων. Με φιλικό interface, ελέγχους ολοκλήρωσης και άμεσες ενημερώσεις, βελτιστοποιεί τις ροές εργασιών και ενισχύει τη συνεργασία, προσφέροντας ολοκληρωμένη εικόνα των έργων για αποτελεσματική εκτέλεση.


Διαχειριστείτε projects με το Microsoft Planner
Project Management


Συμπέρασμα


Το Microsoft 365 είναι μια πανίσχυρη σουίτα εφαρμογών συνεργασίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας, η οποία μπορεί να δώσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που θα την εκμεταλλευτούν σωστά.

Ταυτόχρονα είναι όμως ένα διαρκώς μεταβαλόμενο προιόν, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο στήσιμο και την αξιοποίηση του. Η ανάθεση έργων Microsoft 365 σε εξειδικευμένους συμβούλους πληροφορικής είναι βασική προυπόθεση για την αποδοχή και υιοθέτηση της πλατφόρμας από το σύνολο των εργαζομένων μιας επιχείρησης. Με την βοήθεια των συμβούλων και με την δέσμευση της διοίκησης, τα έργα M365 μπορούν να αποτελεσουν βασικό πυλώνα του ψηφιακού μετασχηματισμού.










bottom of page